Partnere / Her ser du et udsnit af TJM Bygs mange samarbejdspartnere

Dige VVS

Dige VVS A/S - godt håndværk og faglig stolthed ​ Hvis du går efter VVS arbejde af høj kvalitet kombineret med god service, er Dige VVS A/S det rette sted. Siden 1999 har vi løst alle former for VVS opgaver for både private og offentlige kunder med samme udgangspunkt: Vores kunder skal være tilfredse kunder. Derfor går vi efter klar kommunikation omkring kundens ønsker og behov. For at sikre dette, vil vi meget gerne tages med på råd fra starten..

Muremester Rasmus Lange

Murermester Rasmus Lange udfører alle former for murerarbejde lige fra badeværelser, fliser, klinker, vægge, spartling og alt andet traditionelt murerarbejde. TJM Byg har igennem flere år anvendt Rasmus Lange som murermester på talrige projekter.

Elektriker AH - EL

AH-EL er en veletableret, familieejet el-installatørvirksomhed under ledelse af stærkstrømsingeniør Carsten Johansen. Virksomheden kombinerer den solide faglighed med gode ideer og er klar til at tænke utraditionelt, når det giver en bedre løsning.

Maler HB Enterprise

HB Entreprise er en seriøs og kvalitetsbevidst leverandør af malerarbejde og ufører alle tænkelige opgaver fra traditionelt malerarbejde, facaderenoveringer til tapeseringer med mere for TJM Byg. HB Enterprise er desuden specialiseret i renovering og istandsættelse.

Jensens Skadedyrskontrol

Jensens Skadedyrskontrol er et autoriseret skadedyrsfirma som servicerer både virksomheder og private med bekæmpelse af skadedyr. Skadedyrskontrollen er til rådighed 24 timer i døgnet og samarbejder med TJM Byg i forbindelse med forekomster af enhver form for skadedyr.